Reserveren en bevestiging

Na het plaatsen van een reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. In deze e-mail vindt u een verzoek tot het doen van een aanbetaling. Na het voldoen van de aanbetaling is de reservering definitief. Uw optie in onze planning is dan ook definitief geboekt.

Betalen, aanbetalen en borg

Wanneer u een reservering doet, verstuurt Weddinglights.nl een bevestiging en een factuur ter aanbetaling. Weddinglights.nl rekent een aanbetaling van 50% van het volledige factuurbedrag. Het resterende bedrag rekent de huurder af op het moment van afhalen of bezorgen.
Bij afhalen of bezorgen betaalt de huurder eenmalig een borg van €100,- per PIN of iDeal. Uit veiligheidsoverwegingen accepteren wij geen contant geld. Dit bedrag wordt na het ophalen of terugbrengen van de letters direct met de huurder verrekent. Bij schade door onzorgvuldig/foutief gebruik is de huurder aansprakelijk voor de reparatiekosten.

Afhalen en bezorgen

Afhalen
U huurt de letters voor een periode van 3 dagen. U maakt met ons een afspraak voor het tijdstip van ophalen en terugbrengen (in overleg overdag of ’s avonds). Wanneer blijkt dat er om (voor Weddinglights.nl) organisatorische redenen moet worden afgeweken van de huurtermijn, zal Weddinglights.nl de kosten voor verlenging op zich nemen. De huurder is in deze verlengde termijn verantwoordelijk voor de letters en eventuele schade.

Bezorgen
In overleg kan er een afspraak gemaakt worden voor bezorging. In overleg wordt gezocht naar een geschikt moment voor de bezorging. Wanneer blijkt dat er om (voor Weddinglights.nl) organisatorische redenen moet worden afgeweken van de huurtermijn, zal Weddinglights.nl de kosten voor verlening op zich nemen. De huurder is in deze verlengde termijn verantwoordelijk voor de letters en eventuele schade

Annuleren en overmacht

Wanneer de reservering geannuleerd wordt zal Weddinglights.nl daarvoor (een deel van) het factuurbedrag in rekening brengen.
Annulering 3 maanden en langer voor de huurdatum: kosteloos.
Annulering 1 -3 maanden voor de huurdatum: 50% van factuurbedrag.
Annulering 2 weken tot 1 maand voor de huurdatum: 75% van het factuurbedrag.
Annulering 0 tot 2 weken voor de huurdatum: 100% van het factuurbedrag.

Overmacht
Weddinglights.nl zal elke mogelijke inspanning doen om de gemaakte overeenkomst waar te maken. Weddinglights.nl zal bij een situatie van overmacht de huurder en/of de locatie daarover zo vroeg mogelijk informeren. Het volledig aanbetaalde bedrag zal gecompenseerd worden. Weddinglights.nl zal geen vervangende letters aanleveren.

Plaatsen van de lichtletters

De letters zijn niet waterproof. Ze dienen daarom altijd binnen geplaatst te worden, of op een plek buiten waar ze niet nat of vochtig kunnen worden. Kies altijd voor een stabiele, vlakke ondergrond.
De letters zijn stabiel en zwaar en zullen daarom niet snel omvallen, toch dient de huurder altijd met zorg een plek uit te kiezen waar de letters stevig staan.
Wanneer u de letters buiten plaatst dient u er zeker van te zijn dat ze stevig en droog staan. Houdt rekening met wind en weersvoorspellingen.
Voor de veiligheid van de gasten en het waarborgen van de letters, dient de huurder altijd voorzichtig om te gaan met de letters en de bekabeling. De kabels moeten ten allen tijden veilig worden afgedekt of buiten bereik van de gasten zijn.
Elke letter gaat apart in een stopcontact (meegeleverd) welke worden geplaatst in een verlengsnoer. Er dient altijd een 230 volt aansluiting in de buurt te zijn.

Over ons

Contact

Slotlaan 31
3523 HB Utrecht
+31 6 111 63 990

Voorwaarden & Privacy

Verhuurregelement
Privacy Statement
KVK: 56097867